Olej rybi (źródło kwasów omega-3), witamina K (menachinon-7 – witamina K2 otrzymywana z soi przez fermentację), witamina E (D-alfa-tokoferol), witamina D (cholekalcyferol – witamina D3); składniki otoczki (żelatyna, woda, substancja utrzymująca wilgoć – glicerol, barwnik – E 150d).
Informacja żywieniowa
|
1 kapsułka
|
Olej rybi (65% kwasów tłuszczowych omega-3)
|
1000 mg
|
w tym:
|
|
33% kwasu eikozapentaenowego (EPA)
|
330 mg
|
22% kwasu dokozaheksaenowego (DHA)
|
220 mg
|
10% inne kwasy omega-3
|
100 mg
|
Witamina D (D3)
|
2000 j.m. (1000%*)
|
Witamina K (K2)
|
50 µg (67%*)
|
Witamina E
|
12 mg (100%*)
|
*RWS – referencyjna wartość spożycia.