Wartości odżywcze |
100 ml |
237 ml |
Tłuszcz, w tym:
- Kwasy tłuszczowe nasycone
- TCM
- Kwasy tłuszczowe jednonienasycone
- Kwasy tłuszczowe wielonienasycone
- Omega-3
EPA+DHA
|
3,9 g
1,8 g
1,1 g
0,73 g
1,3 g
600 mg
500 mg
|
9,2 g
4,3 g
2,6 g
1,7 g
3,1 g
1422 mg
1185 mg
|
Węglowodany, w tym:
- Cukry
- Laktoza
|
18,9 g
12 g
<0,1 g
|
44 g
28 g
|
Błonnik
|
1,4 g
|
3,3 g
|
Białko
- L-Arginine
|
7,6 g
1,8 g
|
18 g
4,3 g
|
Sól |
0,38 g |
0,9 g |
Witaminy:
- Witamina A
- Witamina D
- Witamina E
- Witamina K
- Witamina C
- Tiamina
- Ryboflawina
- Niacyna
- Witamina B6
- Kwas foliowy
- Witamina B12
- Biotyna
- Kwas pantotenowy
|
139 µg
0,94 µg
4,2 mg
9,4 µg
30 mg
0,17 mg
0,25 mg
2,2 mg
0,21 mg
28 µg
0,8 µg
10 µg
1,1 mg
|
329 µg
2,2 µg
10 mg
22,3 µg
71 mg
0,4 mg
0,59 mg
5,2 mg
0,5 mg
66 µg
1,9 µg
24 µg
2,6 mg
|
Składniki mineralne:
- Sód
- Potas
- Chlorki
- Wapń
- Fosfor
- Magnez
- Żelazo
- Cynk
- Miedź
- Mangan
- Fluorki
- Selen
- Chrom
- Molibden
- Jod
|
150 mg
190 mg
169 mg
190 mg
101 mg
32 mg
1,7 mg
2,1 mg
0,25 mg
0,3 mg
0,21 mg
6,6 µg
14 µg
22 µg
21 µg
|
355 mg
450 mg
401 mg
380 mg
239 mg
76 mg
4 mg
5 mg
0,59 mg
0,71 mg
0,5 mg
15,6 µg
33 µg
52 µg
50 µg
|
Osmolarność: 520 mOsm/l
Skład: Woda, sacharoza, białka mleka, maltodekstryna, L-arginina, częściowo hydrolizowana guma guar, olej rybi, składniki mineralne (cytrynian potasu, cytrynian sodu, fosforan wapnia, chlorek sodu, chlorek magnezu, chlorek potasu, fosforan magnezu, cytrynian wapnia, pirofosforan żelaza (III), siarczan cynku, glukonian miedzi (II), siarczan manganu, fluorek sodu, jodek potasu, molibdenian (VI) sodu, selenian sodu (IV), chlorek chromu (III)), trójglicerydy średniołańcuchowe (MCT), olej kukurydziany, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgatory (E471, lecytyna sojowa), RNA wyekstrahowany z drożdży , dwuwinian choliny, aromaty, witaminy (C, niacyna, kwas pantotenowy, E, B6, A, tiamina, ryboflawina, D, K, kwas foliowy, B12, biotyna), stabilizatory (E460, karagen, E466), przeciwutleniacz (E306), barwnik (beta-karoten).