Laktoza (z mleka), oleje roślinne (olej słonecznikowy, olej kokosowy, olej rzepakowy), skrobia ziemniaczana (18%), izolat białka serwatkowego (z mleka), galaktooligosacharydy (GOS) (z mleka) (6,2%), koncentrat białka serwatkowego (z mleka), cytrynian potasu, glicerofosforan wapnia, olej rybi, chlorek magnezu, fosforan wapnia, dwuwinian choliny, chlorek wapnia, fruktooligosacharydy (FOS) (0,3%), olej z Mortierella alpina, L-arganina, chlorek sodu, witamina C (L-askorbinian sodu), L-histydyna, L-tyrozyna, kultury bakterii Lactobacillus reuteri (DSM17938*), tauryna, inozytol, siarczan żelaza (II), L-karnityna, siarczan cynku, nukleotydy, witamina E (octan DL-alfa-tokoferylu), niacyna (nikotynamid), kwas pantotenowy (D-pantotenian wapnia), siarczan miedzi (II), witamina A (octan retinylu), witamina B1 (monoazotan tiaminy), witamina B2 (ryboflawina), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), siarczan manganu, jodek potasu, kwas foliowy, selenian (VI) sodu, witamina K (fitomenadion), witamina D (cholekalcyferol), D-biotyna, witamina B12 (cyjanokobalamina).
*zgodnie z licencją BioGaia
- 100 ml (3 miarki + 90 ml wody) zawiera: wartość energetyczna 279 kJ/67 kcal, tłuszcz 3,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g; kwasy tłuszczowe jednonienasycone 1,7 g; kwasy tłuszczowe wielonienasycone 0,6 g w tym kwas linolenowy 509 mg, kwas a-linolenowy 44 mg, DHA (kwas dokozaheksaenowy) 17 mg, ARA (kwas archidonowy) 17 mg; węglowodany 7,5 g, w tym cukry 5 g w tym laktoza 5 g, skrobia 2,2 g; błonnik 0,49 g w tym FOS 0,04 g, GOS0,36 g; białko 1,3 g, sól 0,06 g, witaminy: witamina A 65,2 µg; witamina D 1,7 µg, witamina E 1,4 mg; witamina K 4,6 µg; witamina C 10 mg; tiamina (B1) 0,06 mg; Ryboflawina (B2) 0,06 mg; Niacyna (B3) 0,46 mg; witamina B6 0,03 mg; kwas foliowy 13,3 µg; witamina B12 0,16 µg; biotyna (B7) 1,45 µg; kwas pantotenowy (B5) 0,33 mg, składniki mineralne: sód 25,4 mg; potas 71,1 mg; chlor 54,8 mg; wapń 45,6 mg; fosfor 26,7 mg; magnez 8,4 mg; żelazo 0,69 mg; cynk 0,65 mg; miedź 0,05 mg; mangan 0,016 mg; fluor ≤0,067 mg; selen 3,8 µg; chrom ≤6,7 µg; molibden ≤9,38 µg; jod 14,3 µg, cholina 23,5 mg; inozytol 4,7 mg; tauryna 4,2 mg; karnityna 2 mg; nukleotydy 2 mg; Osmalarność 226 mOsm/l
- 100 g mleka zawiera: wartość energetyczna 2149 kJ/514 kcal, tłuszcz 26,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,3 g; kwasy tłuszczowe jednonienasycone 13,2 g; kwasy tłuszczowe wielonienasycone 4,7 g w tym kwas linolenowy 3900 mg, kwas a-linolenowy 340 mg, DHA (kwas dokozaheksaenowy) 130 mg, ARA (kwas arachidonowy) 130 mg; węglowodany 57,6 g, w tym cukry 38,5 g w tym laktoza 38,4 g, skrobia 16,9 g; błonnik 3,7 g w tym FOS 0,31 g, GOS 2,76 g; białko 9,8 g, sól 0,49 g, witaminy: witamina A 500 µg; witamina D 12,8 µg, witamina E 10,5 mg; witamina K 35 µg; witamina C 77 mg; tiamina (B1) 0,45 mg; Ryboflawina (B2) 0,48 mg; Niacyna (B3) 3,5 mg; witamina B6 0,26 mg; kwas foliowy 102 µg; witamina B12 1,25 µg; biotyna (B7) 11,1 µg; kwas pantotenowy (B5) 2,5 mg, składniki mineralne: sód 195 mg; potas 550 mg; chlor 420 mg; wapń 350 mg; fosfor 205 mg; magnez 64,2 mg; żelazo 5,3 mg; cynk 5 mg; miedź 0,4 mg; mangan 0,124 mg; fluor ≤0,514 mg; selen 29 µg; chrom ≤51,4 µg; molibden ≤71,9 µg; jod 110 µg, cholina 180 mg; inozytol 36 mg; tauryna 32 mg; karnityna 15 mg; nukleotydy 15 mg; Osmalarność 226 mOsm/l